Φασολογούλια


60 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης

4
Μερίδα/ες
Βαθμός Δυσκολίας

Μέθοδος Εκτέλεσης

 Βράζουμε τα φασόλια και τα στραγγίζουμε.

Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε το μισό κρεμμύδι με λίγο λάδι και αφού έχουμε πλύνει τα λάχανα και τα έχουμε κόψει τα βάζουμε στην κατσαρόλα να αχνιστούν προσθέτοντας και 2 ποτήρια νερό.

Όταν μισοψηθούν προσθέτουμε τα φασόλια, το ρύζι, αλάτι, πιπέρι, τσούσκα και τη σάλτσα.

Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία περίπου για μισή ώρα.

Μετά βάζουμε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε.

Αφού κοκκινίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε μισή κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι γλυκό.

Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα φασόλια και ανακατεύουμε.

Συστατικά

 - 1 κιλό μαύρα λάχανα 

 - 1/4 μαύρα φασόλια

 - 1 μέτριο κρεμμύδι

 - 1 φλυτζάνι λάδι, αλάτι

 - πιπέρι

 - μισή τσούσκα

 - 2 κουταλιές της σούπας ρύζι

 - ½ κουτάλακι σάλτσα

 - Κόκκινο πιπέρι γλυκό