Μεταφορικά

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ - ACS ή ΕΛΤΑ Courier (η επιλογή γίνετε απο την εταιρεία μας αναλόγως τον τόπο κατοικίας σας) είτε στο χώρο σας, είτε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο Pontiaka.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 15.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη ημέρα στη πόλη της Θεσσαλονίκης. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι διαφορετικός.Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι έχουν εκτιμηθεί κατά προσέγκιση.

Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 6906409307, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 - 15.00. Επίσης αν θέλετε μπορείτε να έρθετε σε συννενόηση με τα κατα τόπους γραφεία της ταχυμεταφοράς για να παραλάβετε και πιο αργά. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΔΕΜΑΤΟΣ

Για την διευκόλυνση σας,στο τελευταίο μήνυμα που σας στέλνουμε με τίτλο ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΕΑ,αναφέρουμε τον αριθμό αποστολής του δέματος και ακολουθώντας το link που σας δίνουμε μπορείτε να αναζητήσετε την αποστολή σας.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Η αποστολή παραγγελιών άνω των 100,00 €, γίνεται χωρίς επιβάρυνση για έξοδα μεταφοράς, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. 

Παραγγελίες μέχρι 2kg επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00 € με ΦΠΑ + 2,00€ η αντικαταβολή. 
Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 1.5 ευρώ. Για δυσπρόσιτες περιοχές η επιβάρυνση είναι 10 ευρώ / 2 κιλά και 3 ευρώ κάθε επιπλέον κιλό.  

Για τους κατοίκους εκτός Ελλάδας (Κύπρος-Βαλκάνια) η αποστολή γίνετε με Γενική Ταχυδρομική courier ή ΕΛΤΑ Courier. Το κόστος είναι 19,00€ δέμα βάρους 2 κιλών και επιβάρυνση 3,50€ στο κάθε επιπλέον κιλό. (οι τιμές αυτές ισχύουν μόνο σε περίπτωση που η παραγγελία εχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή εχει γίνει κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας).