Τανωμένον σορβάν


30 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης

4
Μερίδα/ες
Βαθμός Δυσκολίας

Μέθοδος Εκτέλεσης

Σε δύο κούπες βραστό νερό βράζουμε το ρύζι.

Όσο βράζει παίρνουμε βραστό νερό από την κατσαρόλα και το βάζουμε στο γιαούρτι για να πάρει θερμοκρασία και να μην κόψει.

Μετά από δέκα λεπτά αφού βράσει το ρύζι ρίχνουμε το γιαούρτι στο ρύζι, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από την φωτιά .

Σε ένα άλλο κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο μαζί με τον δυόσμο και αφού λιώσει το προσθέτουμε και αυτό στο φαγητό μας.

Στο τέλος βάζουμε αλάτι και πιπέρι.

Πηγή Φωτογραφιών: apentaros.gr, sintagespareas.gr

Συστατικά

- 1/2 της κούπας ρύζι

- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι

- 100 γραμμάρια βούτυρο

- λίγα φύλλα δυόσμου

- αλάτι πιπέρι