Τανωμένον σορβάς


45 λεπτά
Χρόνος Εκτέλεσης

4
Μερίδα/ες
Βαθμός Δυσκολίας

Μέθοδος Εκτέλεσης

Πλένουμε το κορκότο και το βάζουμε να βράσει με νερό και αλάτι σε μέτρια θερμοκρασία.

Αφού ψηθεί το κορκότο (μέχρι να μαλακώσει το σιτάρι) βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι και το κρεμμύδι κομμένο σε ψιλές φέτες και το τσιγαρίζουμε.

Αυτό το μίγμα το ρίχνουμε μετά στην σούπα.

Από τη σούπα παίρνουμε λίγο ζωμό και διαλύουμε σε αυτόν το γιαούρτι, το ρίχνουμε στη σούπα και ανακατεύουμε.

Πηγή Φωτογραφιών: tokars-palioagioneri.blogspot.com, apentaros.gr

Συστατικά

- 1 ποτήρι κορκότο

- 4 ποτήρια νερό 

- ½ φλιτζάνι λάδι, 

- ½ κιλό γιαούρτι στραγγιστό

- 1 μέτριο κρεμμύδι, αλάτι.